Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huni Türkce - Refika Dan Paslanmaz Celik Cok Amacli Huni Seti : Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Huni Türkce - Refika Dan Paslanmaz Celik Cok Amacli Huni Seti : Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum.

Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Huni On Tsm Revival You Can T Compare Us To Fnatic Skt Yet But We Want To Get There Esports Pocket Every Updates You Want To Know About E Sports
Huni On Tsm Revival You Can T Compare Us To Fnatic Skt Yet But We Want To Get There Esports Pocket Every Updates You Want To Know About E Sports from esportspocket.com
Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek.

Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik.

Huni is a 360° creative agency, specialized in. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. You can pour the liquid by using a funnel. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Genel türkçe terimi olarak huni: Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir.

Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik.

Amazonas Huni Kuin Das Leben Und Das Feuer
Amazonas Huni Kuin Das Leben Und Das Feuer from cdn77.pressenza.com
İngilizce türkçe online sözlük tureng. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. You can pour the liquid by using a funnel. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek.

I find funnel cake a bit too sweet.

You can pour the liquid by using a funnel. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru.

Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni is a 360° creative agency, specialized in. Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir.

2 No Huni
2 No Huni from www.cerisan.com.tr
Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

İngilizce türkçe online sözlük tureng.

Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. You can pour the liquid by using a funnel. Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik.

Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir huni. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı.